Oh darling, lets be adventurers

Bovenstaande titel had zo de openingszin van Sebastiaan kunnen zijn..

Sinds we elkaar kennen zijn we wel avonturiers te noemen. We hebben al twee lange reizen (Azië en Nieuw-Zeeland) en twee kortere reisjes (IJsland en Italië) gemaakt en over een week start ons nieuwe avontuur bij de Niagara Falls waarna we dezelfde dag onze reis voortzetten naar Midden-Amerika om vervolgens door te reizen naar Zuid-Amerika.

Eigenlijk wel gek om te bedenken dat als we drie jaar samen zijn, we daarvan al 8 maanden samen hebben gereisd.
We hebben het geluk dat we na een seizoen hard werken voor een langere tijd op reis kunnen, omdat het met winterse weersomstandigheden erg rustig is hier. Ook dit jaar maken we weer graag gebruik van deze rustige periode en hebben we drie maanden de tijd om door een aantal prachtige landen te reizen en te ontsnappen aan de Duitse winter. De landen die dit jaar op onze route staan, zijn: Costa Rica, Panama, Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia en tot slot Brazilië.

We hebben onze backpack grotendeels al ingepakt. Nog precies een weekje en dan brengen we de eerste nacht van onze reis in Toronto door! Is het al zo ver?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *